ACT OF VALOR – AIRSOFT GAME

A Fülöp-szigeteki Manilai Nemzetközi Iskolai mészárlás sokkolta az egész világot. Több tucat gyermek és egy amerikai nagykövet vesztette életét a szörnyűségben. A nyugat nem nézhette tétlenül Abu Shabal egymást követő terrorcselekményeit. Amerikai speciális különítmények (SEAL TEM 1-7) érkeztek a helyszínre, hogy felkutassák és elfogják a rettegett Abu Shabal, dzsihadista vezért és gyerekkori barátját, – most drog és fegyvercsempész szövetségesét – Mihail Troykovich, alias Christo-t . A 40 napos fülöp szigetei hajtóvadászat kudarcot vallott. Két CIA ügynök, Walter Ross és Lisa Morales -nek viszont sikerült a merénylők nyomára bukkanni, a szálakat egészen Szomáliáig követték…vissza a régi háborús emlékek helyszínére.
Ms Rosales egészségügyi önkéntesnek álcázva sikeresen részt vett a szomáliai ENSZ kórház átadásában és működtetésében. Álcája nem tarthat örökké, idő közben erre a Csecsen Dzsihadistákkal támogatott Shaball és Christo is rájött. Az óra vészesen ketyeg, hamarosan segítségre lesz szükségük, hogy a Fülöp szigeteki kudarc Mogadishuban ne ismétlődhessen meg!

Részletek hamarosan!

web-01-poster