Időpont
2022.07.09.
Egész napos

Helyszín
AMMO DEPO

Címkék
HLG TRÉNING

KategóriákHigher Level Airsoft Group első gyakorló napja azok számára, akik magasabb szinten szeretnék űzni a hobbinkat.

A gyakorlás az elmélet átbeszélésével kezdődik, aztán száraz gyakorlás, majd force on force (egymás elleni) végrehajtás következik, míg eljutunk a gyakorló játékig.

A nap tematikája:

– MOZGÁS A PÁLYÁN (biztosított menet, megállás, körkörös biztosítás)

– TALÁLKOZÁS AZ ELLENFÉLLEL (reagálás támadásra, támadás, elszakadás, hevenyészett lesállás)

– ÉPÜLETHARC ALAPJAI (épület megközelítése, bejutás épületbe)

A HLG célja a játékok minőségének növelése. Nem elitképző, hanem baráti társaság, műhely kíván lenni, csapatban gondolkodó, taktikus és hatékony játékot kedvelő társaink számára.

A napnak nem témája a lövészet és a fegyverkezeléssel kapcsolatos ismeretek átadása, csakis abban az aesetben, ha a taktika hatékony végrehajtásához hozzátartozik.

Komolyan gondolkodó kezdőket is várunk, hiszen az utánpótlás nevelése és a megfelelő attitűd (becsület, tolerancia, jóindulat, segítőkészség) átadása kiemelt célkitűzésünk.

Az első napon való részvétel ingyenes, későbbiekben minimális szészvételi díj várható, amelyből a csoport fejlődését segítő eszközöket (célok, játékelemek) valamint az összetartozást jelképező tárgyakat (zászló, felvarrók, stb.) fogunk finanszírozni.

Ott találkozunk, addig is ne felejtsétek el:

TŰZ és MOZGÁS!

Regisztráció: https://www.dogtag.hu/jatekok/higher-level-group-open-training/379


Jövőbeli események kezdőknek

  • Nincs esemény ebben a kategóriában.