Input Content ×

Airsoft Akadémia programunk az Ifjúsági Tagozat hallgatói számára kidolgozott és keretrendszerbe foglalt Airsoft csapatjátékkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tételeket összefoglaló ismeret. Témakörei szorosan kapcsolódnak az Ifjúsági Tagozatunk egészségmegőrző és a sportos életmódra nevelés programjához, ami az Airsoft csapatjáték és versenyágazatán keresztül kerül bemutatásra. Célja, hogy a hallgatók az Airsoft játszásához nélkülözhetetlen ismereteket elsajátítsák, továbbá az Airsoft-ban használatos eszközök, játék és egyéb kiegészítőket biztonságosan alkalmazzák.

Az Airsoft Akadémia programunk elméleti része ismerteti a játékon való részvétel követelményeit, kellő alapismereteket biztosítva a kezdő játékosoknak, továbbá bemutatja az Airsoft szabályrendszerét és biztonsági előírásait. A Tréning programunk összefoglalja és osztályozza a játékon használatos fegyver replikákat, ismerteti a játékon betöltött funkciójukat, bemutatja a replikák és az éles lőfegyverek közötti hasonlóságot, ismerteti az előírt biztonsági szabályokat. Az Airsoft Akadémián a hallgatók elsajátítják és gyakorolják az Airsoft fegyver replikák használatát és biztonságos üzemeltetését, aminek legfőbb célja az Airsoft játékok és az Airsoft témájú versenyek eredményes és biztonságos lebonyolítása.

Az Akadémiai Tanmenet részletesen ismerteti és osztályozza az airsoft csapatjátékban használatos eszközök, lőfegyver-replikák biztonságos használatához és alkalmazásához az elméleti és gyakorlati ismereteket. Az Akadémiai Tananyag könnyen beilleszthető a rendészeti osztály tanulóinak továbbtanulási -és a pályaválasztásukat támogató tantervébe, illetve alkalmazható az aktuális tantervükben felmerülő hiányosságok kiegészítésére. Az Airsoft Tréning Tematika lő termi alkalmazása további egyedülálló lehetőséget kínál a közismert fegyverrendszerek megismeréséhez, szakszerű és biztonságos kezelésükhöz. Az airsoft játékszervezések, airsoft témájú versenyek – mint külső helyszínen történő terepgyakorlat – kiváló lehetőség az elsajátított ismeretek alkalmazására és gyakorlására.

Az Airsoft Akadémiai Program előnyei:

  1. lőfegyverekkel való első kapcsolatfelvétel ellenőrzött szakszerű körülmények között
  2. kibővült iskolai oktatási profil, kiemelt szakmai képzés
  3. fegyverismereti tantárgyba illeszkedő elméleti és gyakorlati ismeretek
  4. fegyverkezelési tapasztalat
  5. lőtéri gyakorlat
  6. rendszeres szakmai gyakorlat
  7. Ifjúsági Tagozat mikro-közösség

image1

Játékok és rendezvények

<< Máj 2024 >>
keszcsszva
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2