Megújult a regisztrációs felülettel várjuk a játékainkra jelentkezőket a “Fészen”!

A 2016. játékokra történő regisztrációt egyszerűsítve, megkönnyítve a NyírSoft SE. Facebook oldalán is megtehetitek. A FaceReg* -logóval jelzett játékkiírásaink továbbra is tartalmazzák a játékinformációkat, a MASZ és NyírSoft Házi szabályokat, letölthető játék térképet, speciális járműszabályzatot, a dress code -ra /karszalagra utaló szabályokat, medik, tárazás valamint a visszaállással kapcsolatos szabályokat. A játékra jelentkezők a szavazáshoz hasonló “regisztrációs – klikk” segítségével jelentkezhetnek az általuk választott frakcióba, szerepkörbe.

A kéthetente megrendezésre kerülő játékaink módosítják majd a NyírSoft Szerda eseménysorozatunkat és továbbiakban is előnybe részesítjük a “Vendég Játékszervezők” airsoft témájú játékszervezéseit. A NyírSoft Airsoft Park játékeseményeit 50 fő alatt a NyírSoft SE. Facebook oldalán publikálhatják, 50 fő feletti létszámú játékot pedig a NyírSoft SE. játékszervezői fórumon és/vagy a softAir.hu országos airsoft játékszervezői fórumon tehetik közzé*.

 

*Face-reg logo: a logóval jelzett airsoft játékokra a jelentkezés a  facebook -on történik

**Játékpublikáció, fórum közzététel: az airsoft témájú rendezvények, sportesemények interneten történő közlés módjának feltételeit a NyírSoft SE. vezetősége felülbírálhatja!

RUSH POSTER-WEB-MOD