Időpont
2019.09.14. - 2019.09.15.
13:00 - 01:00

Helyszín
Airsoft Park Nyíregyháza

Címkék
NyírSoft SE. játék

KategóriákA művelet helyszíne Dél Amerika, kolumbiai Pa Collu falut ölelő esőerdő a Santa Blanca (SBC) drog kartell felségterülete. A falu védelmét a Nemzeti Hadsereg (UDA) dezertőrjei és zsoldosaiból álló kartell fizette magánhadsereg végzi. Képzettek és jól felszereltek! A térségben az SBC a drogkészletei előállításának 40%-át végzi;
labor tevékenységek, csomagolás, logisztika stb. Az eddig ismert és értékelhető információkat a kartellba beépült Morales ügynök – fedőnevén El DidkOO szállította. CIA források megerősítették Morales lebukását!
A kartell mozgósította a zsoldos seregét és megkezdte a készletek kimentését a faluból.
A térségben igen jelentős a civil jelenlét, valamint a civilnek álcázott kartell tagok. Utóbbiak kiszámíthatatlan, aljas eszközökkel próbálják a beavatkozó egységek küldetéseit hátráltatni.

A civilek biztonsága kiemelten fontos a politikai stabilitás megőrzése érdekében! Civil áldozat elfogathatatlan a művelet folyamán, az elkerülhetetlen sérülésekről a beavatkozó egységeknek kötelező gondoskodniuk; orvosi ellátás, harctéri sérülések kezelése és stabilitása.
A civilek hasznos információkkal is rendelkeznek, a békés kapcsolatfelvétel meghatározó lehet a művelet sikere érdekében.
A műveletre érkező beavatkozók célja, mintát szerezni a drogkészletből, likvidálni az UDA fenyegetést, azonosítani Moralest és kimenekíteni.


Jövőbeli események kezdőknek

  • Nincs esemény ebben a kategóriában.